Τελευταία Νέα
 
To International School of Athens προκυρήσσει εξετάσεις για τη χορήγηση 2 υποτροφιών

To International School of Athens (ISA) προκηρύσσει εξετάσεις για την χορήγηση δύο (2) υποτροφιών φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος 2014 2015: Οι υποτροφίες αφορούν στο πρόγραμμα IB Diploma (International Baccalaureate) και προορίζονται για μαθητές που την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 2014 φοιτούν στην Α' τάξη του Γενικού Λυκείου σε Ελληνικό δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο. Οι υποτροφίες είναι πλήρεις και καλύπτουν τα δίδακτρα των υποτρόφων καθ'όλη τη διάρκεια των δύο χρόνων φοίτησης τους στο πρόγραμμα IB Diploma, και ισχύουν μέχρι την αποφοίτηση των υποτρόφων. Η επιλογή των υποτρόφων θα γίνει με γραπτές εξετάσεις στα μαθήματα των Ελληνικών, Μαθηματικών και Αγγλικής γλώσσας, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του International School of Athens, στις 29 και 30 Μαρτίου 2014.

Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του σχολείου, στο τηλ.: 210 6233888 (08:30 16:30 καθημερινά) ή στο www.isa.edu.gr. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως και τις 14 Μαρτίου 2014, είτε ηλεκτρονικά είτε προσωπικά.

To International School Of Athens είναι διεθνές αγγλόφωνο σχολείο, με πολλά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα. Επίσης είναι αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό ΙΒΟ (International Baccalaureate Organization) ως IB World School (DP authorized, PYP & MYP candidate school), ενώ παράλληλα έχει λάβει την πιστοποίηση του Middle States Association of Colleges and Schools, του οργανισμού διαπίστευσης των Η.Π.Α.Το πρόγραμμα υποτροφιών του ISA ξεκίνησε το 2011 και υλοποιείται για 3η συνεχή χρονιά. Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί σε εύθετο χρονικό διάστημα.

Πηγή: edu4u.gr

 
Τελευταία Νέα Minimize
Πλήρως ενημερωμένος οδηγός σπουδών
Δευτέρα 24  Φεβρουαρίου 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας λειτουργεί η διαδικτυακή υπηρεσία “Οδηγός Σταδιοδρομίας” σε συνεργασία με τον Στράτο Στρατηγάκη

 
Θερινά μαθήματα προετοιμασίας Γ' λυκείου
Δευτέρα 27  Μαίου 2019

Δείτε το φυλλάδιο

 
Σε πια μαθήματα θα εξεταστούν οι μαθητές της Α Β και Γ Λυκείου στις προαγωγικές εξετάσεις
Τετάρτη 8  Μαίου 2019

Δείτε τα μαθήματα